2012-08-23

Išlikime ryškūs!!

Sveiki mano draugai!!! ;* Pirmiausia tai noriu padėkoti kad skaitote, sekate mano blog'ą, o kai dar sulaukiu pagyrimų kad jis yra labai naudingas ir geras - net širdis apsąla. Neįsivaizduojate kaip gera matyti vis augantį peržiūrų skaičių, tai mane skatina dar labiau stengtis, rašyti kuo daugiau ir kuo įdomiau. Taigi ačiū, brangiausieji! Myliu Jus! ;*


O toliau kalbėsim apie artėjantį rudenį ir jo spalvas. Jeigu rudenį vaikščiotume miesto gatvėmis pastebėtume kad esant šaltesniu metų laiku žmones renkasi tamsesnes spalvas, tokia kaip ruda,pilka,juoda... Tuomet ir miestas vaikštant atrodo nykus ir tik krentantys spalvoti lapai suteikia šiokio tokio ryškumo fone.
Pervertusi savo spintą eilinį kartą sugalvojau kad šiemet noriu prisidėti prie rudens spalvų ir išlikti ryški, juolab, kad tarkim apsivilkusi kokį raudoną puspaltį, pasipuošusi ryškiomis,tarkim mėlynomis kelnėmis, labiau atkreipsi netgi aplinkinių dėmėsi negu vilkinti juodai. Dar žinome kad dabar top'uose laikosi, koralinė, mėtinė, mėlyna,raudona spalvos, ir jas paleisti būtų tikrai apmaudu. Taigi siūlau ir jums nebijoti vaikšant po parduotuves pasidairyti ko nors ryškesnio. Žinoma, neverčiu vaikščioti spalvotiems kaip Kalėdų eglutėms, tačiau vienu kitu ryškesniu drabužėliu pasipuošti juk tikrai nepakenks ; )
Taigi kad dar labiau padidinčiau jūsų pozityvą parodysiu keletą rudeninių derinukų :)

Jeigu nedrįstate atsisakyti juodos spalvos, puikiai galite ryškias spalvas su juoda derinti tarpusavyje, šioms merginoms tai puikiai pavyko ; )




Arba radau dar geriau! Netgi nebūtinas joks paltukas ar švarkelis. Šaltesnę rudens dieną galime susišildyti spalvotu dideliu megztiniu.



Šviesiai ruda ar oranžinė taip pat puikiai tinka,juk taipogi ryškiau atrodo.


Jei turite apatiniai daliai ryškių drabužiu - Puiku!
Ryškios kelnytės ar sijonukas taip pat labai gražiai ir subtiliai atrodo kad ir prie juodos "kožytės" ar kokio švarkelio.




Na pasirinkusi tokią spalvą tikrai neliksite nepastebėta :) Bet argi ne miela ir gražu? Puiku!




Na, o jei mums pasiseks ir ruduo dar palepins šiltesniais orais iš savo spintos galime išsitraukti visus švarkus ir ryškias rankines.


Ir nevenkite baltos spalvos. Jei bijote kad galit išsitepti, nepergyvenkit - skalbimo mašina yra visagalė :)




Pavyzdžiui aš pati negalėčiau pasigirti turinti labai daug spalvotų švarkų ar paltukų, tačiau savo spintoje atradau tai kas man padėtų paryškinti mano aprangą. Tai keletas ryškesnių kelnyčių kurios tikrai padės išlikti man žymiai ryškesniai.






Taigi išlikime ryškūs ir nepaleiskim žaismingos nuotaikos ir ryškių spalvų. :)
Na ir svarbiausia- jei kartais neišeis kažko priderinti, nepamirškit kad visada yra detalės. Tokios kaip šalikėliai, skaros, rankinės, kepurės ir panašiai - jos taip pat gali pagyvinti jūsų aprangą!


Taigi nebijokite eksperimentuoti ir išlikit spalvoti!

Brii ;*











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą