2012-08-26

Įmaišykime kitos spalvos!!

Holla mano brangiausieji! ;* Na kaip jums sekasi su nepriekaištingų plaukų misija? Ar atradote kantrybės reguliariai prižiūrėti savo plaukučius? Aš TAIP. Nusipirkau ricinos aliejaus savo plaukučiams, blakstienoms, antakiams bei nagams. Naudoju kiaušinio trynio, medaus ir cinamono kaukę ir nors plaukų neskubu skaičiuoti liniuote kiek paaugo, nes dar gerokai anksti, tačiau pokyčiai jaučiasi. Plaukai tapo puresni, lengvesni, ir žymiai švelnesni. O ir atsiplauna man labai gerai, nereikia perplovinėti po kelis kartus ar panašiai. 
Tik netingėkite ir jūs. Grožis šiuo atveju reikalauja kantrybės!! 

      Kadras iš mano šiandienos pasivaikščiojimo. Pats patogiausias ir                                                                              paprasčiausias outfit'as. :)))

~ Balta palaidinė
~ Odos spalvos švarkelis
~ Juodos kelnės
~ Balti bateliai
~ Balta rankinė

                                         




Ooo šiandien mes buvome šiek tiek koralinės spalvos. :))
Laikinai pasikeisti visai smagu, bet smagiausios yra aplinkinių reakcijos ; )
Na tačiau rytoj žygiuosime su drauge į kirpyklą, šiek tiek atsinaujinti nelaikinai naujiems mokslo metams.
Prisipažinsiu, nors užsiregistravom gal prieš savaitę, tačiau nei viena nei kita nežinom nei kaip kirpsimės nei kaip dažysimės... Hi hi. Sugalvosim ten, taip įdomiau ;))


Šiandien dėja nieko ypatingo negaliu pasakyti. Visiškai nėra minčių. Na, tiesiog tuščia. Nežinau nei apie ką rašyti, nei kiek nei ko.. Vis laukiu tokios akimirkos kada mintys tiesiog pradės kunkuliuoti ir čia galėsiu berti savo mintis kaip žirnius. Ir beje, jei Jus kažkas domina, norėtumėte kažkokios temos, kokių nors patarimų, visada drąsiai man rašykit į facebook komentarus, privatą ar blog'o komentarus, juk visada mielai pasidalinsiu savo žiniomis, idėjomis ir patarimais. :)) 

Taigi, išlikite gražūs!! 
Brii ;*


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą