2012-05-14

New Stage In Your Closet!!!

"Pagal  Coco Shanel reikia rengtis labai paprastai. Taip, kad praeiviams Jūs ilgai įsimintumėt, Jūsų akys, manieros, eisena, bet neprisimintų, kokius rūbus vilkėjot tuo metu. Rūbai tarnauja mums,o ne mes rūbams. Nebūkime madingų ''apdarų''  pakabomis. "
Bet šiems jos žodžiams galima šiek tiek paprieštarauti. Žmonių apsirengimo stilius- pagrindinis aspektas išskiriantis juos iš pilkos minios. Taigi norint nebūti madingų ''apdarų''  pakabomis, bet išsiskirti iš minios ir atrodyti stilingai ir gražiai reikia visai nedaug, tereikia permesti akimis kas šiemet madinga, atsirinkti kas tau tinka ir patinka ir štai viskas !
Vienas iš populiariausių dabar vyraujančių mados detalių yra DŽINSINIS ŠVARKELIS. Ir kuo jis senesnis - tuo geriau. Jį galima atnaujinti įvairiausiais būdais: išmarginus pečius ar apykaklę kniedėmis, prisiūti gražios medžiagos lopinėli ant alkūnių ar kitoje vietoje ir jis kaip naujas! O derinti ji galima prie bet ko: Kelnių sijono ir net suknelės. Geriausia butu kad nesiderintu su tos pačios medžiagos ir spalvos kelnėmis ar sijonu.

Dar vienas gražus dalykėlis atėjęs i madą iš senųjų laikų yra ŠORTAI AUKŠTINTU LIEMENIU. Gatvėse jis yra numeris 1!!! Jį privalai turėti ir Tu, jei nori žengti koja kojon su gatvės stiliaus ikonomis. Gatvių stileivos jau prisijaukino šį nuostabų ir karštomis vasaros dienomis nepakeičiamą drabužį. Nusipirk ar pasisiūk pati šortus aukštu liemeniu, viršutinę dalį sukišk į juos, kad būtų matoma tavo liemens liniją, apsijuosk diržą ir visą ansamblį PAGARDINK aksesuarais. O spalva jo  gali būti įvairi (atsižvelgiant į kitus derinamus rūbus) - gali būti smėlio spalvos, juodi, tamsiai melyni, pastelinių spalvų,pilki ir panašiai. O kaip turėtų atrodyti madingi šortai aukštintu liemeniu? Labai įvairiai.Gali būti džinsiniai, nerti, odiniai, šilkiniai ar medvilniniai, spalvoti, vienspalviai, aptemti ar platūs. Jokio skirtumo. Rinkitės tokius, kad būtų patogūs ir tiktų jūsų kūno tipui.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą