2012-05-20

Aksesuaras į kurį telpa puse moters gyvenimo - Rankinė

Madingi, gražūs aksesuarai iš tikrųjų gali kardinaliai pakeisti moters išvaizdą. Ir bene pats pagrindinis ir pats svarbiausias aksesuaras yra jos RANKINĖ. Ji ne tik prisideda prie įvaizdžio kūrimo, bet yra didelis pagalbininkas kai reikia šalia savęs turėti pačius svarbiausius daiktus. Taigi rankinę reikia rinktis labai atidžiai, nes daugeliui tai nelabai rūpi  " ai imu šita, koks skirtumas, bus gerai. "
Taigi klausimas, o kas madinga šiais metais? Šių metų rankinių tendencijos gan skiriasi nuo praeitų, šiek tiek kitokie audiniai, raštai, visokie pagražinimai, ir netgi spalvų gama.

Šiais metais madoje vyrauja įvairių dydžių bei modelių rankinės. Ir noriu paminėti jog šiais metais ypač madingai atrodo mažytės, PINIGINĖS tipo rankinės. Taip pat perkant reikėtų atkreipti dėmesį į rankeną- dirželį. Kuo jis išskirtinesnis ir įdomesnis  - tuo geriau. :)
Dar pabrėžtina, jog šiais metais taip pat madinga LAGAMINO tipo rankinės. Su ja visada atrodysite elegantiškai ir stilingai. Be to šios rankinės labai tinka prie klasikinio stiliaus drabužių.


Visokie tipai :)










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą