2012-05-22

IDĖJA RYTOJUI

Kadangi pas mus pagaliau atėjo taip ilgai laukti šilti orai, ir pagaliau nebereikia norint iškišti nosį į lauką apsirengti beveik puse spintos kad nesušaltum, galime atsipalaiduoti ir paguosti save jog atėjo metas kai mūsų gražųjį kūną puoš vos keletą vasariškų, lengvų drabužėlių!
Taigi skubėkime atnaujinti savo garderobą, atnaujinę jį, vilkimės mums labiausiai patinkantį drabužėlį ir pirmyn į gatves demonstruoti savo turtą!  ;D
Na, čia pateiksiu keletą gražių pavyzdžių kaip jums pagelbėti renkantis tinkamą rubelį savo didžiojoje spintoje.

Pats paprasčiausias derinukas. Šortukai ir lengvi marškinėliai. Prie jų derinami paprasti bateliai ir šiemet madingo modelio rankinė.

Paėmus netgi tuos pačius marškinėlius galima juos laisvai priderinti prie bet kokio stiliaus sijonuko. O kokius batelius ir rankinę dėvėsite - jau priklauso nuo jūsų ; )

Paprastai bet tikrai ne prastai atrodo paprasti džinsiniai šortukai ir marškinėliai. Šortukus pasidaryti gali net pati, nukirpus senus džinsus,o jei dar jie buvo paaukštintu liemeniu - pats tas. Prie šio derinuko gali taikyti netgi kokius nors inkariukus ar paprastus batelius, taip pat laisvesnio stiliaus rankinę.

Arba tiesiog užsivelki kokia nors suknytę, apsijuosti liemenį dirželiu, užsidėti basutes ar batelius su platforma - ir aplinkiniai nepraeis pro jus nepasigrožėję.

Arba pasidarykime sunknelę pačios! susiraskime sijona, vėliau prie jo derančią palaidinę ir ties sijono ir palaidinukes susikirtimo vieta apsijuoskime diržu, na ar kas pagalvos kad ne suknelė? (nebent kam nors pačios pasakysite) ;p

Nedrystate atsisakyti džinsų? Ne problema! Prie jų galite užsivikti paprastą palaidinukę, o jai 'pagardinti' užsidėkite ant kaklo kokį nors vėrinuką, ar panašei - atrodysite tikrai kerinčiai. ; )


Taigi, linkiu nestigti originalumo ir praeivius stebinti savo nuostabiu stiliumi. Be abėjo... Džiaukitės gražiu oru!!! :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą