2012-05-15

Do You Want Have Longer Legs? No Problem!

Esi nepatenkinta savo žemu ūgiu? Ar norėtum ilgesnių kojų? Na, optinės apgaulės ne visur veikia, bet kojas, pasitelkus keletą triukų 'patvarkyti' tikrai galima.
Pirmas, tikrai patikrintas ir pats geriausias būdas optiškai pailginti kojas yra.... KELNĖS AR DŽINSAI AUKŠTINTU LIEMENIU.  Aukštas liemuo iki maximumo "ištempia" sritį, esančią nuo kelių aukštyn, tad kojos aptiškai pailgėja. Negana to,  7-ojo dešimtmečio įkveptas kelnių su paaukštintu liemeniu siluetas šiuo metu ant pačios bangos. Jos tinka visur, yra patogios, tereikia atsirinkti pagal savo kūno tipą.



Kitas būdas kaip pailginti savo dailiąsias kojeles ir taip pat pabrėžti savo moteriškumą ir laikysena bei eiseną yra - AUKŠTAKULNIAI IR BATAI SU PLATFORMA. Pavasarį ir vasarą akys raibo nuo idegusių kojų puoštų margaspalviais batais su platforma. Žiemos sezone platformos nesitraukė nuo pakylų ir toliau tendencingai puošia dailiosios lyties atstoves. Taigi, išdrįsusi avėti batus su platforma, gerokai ūgtelėsi, pasitempsi ir išryškinsi savo moteriškumą. Na o aukštakulniai.... Ne ką atsilieka!!! :)




Na o užbaigti savo kojų 'ilginimo' misiją galime paskutiniu akcentu, tai- SIJONAI PAAUKŠTINTU LIEMENIU IR JĮ PABRĖŽIANTIS DIRŽAI. Sijonai paaukštintu liemeniu ir dar perjuostas diržu- ne tik paryškins jūsų liemenį bet ir pailgins kojas, nes pamačius tokį sijoną nejučia imi spėlioti kur prasideda jūsų kojos. Bet argi mums gaila? Tegu spėlioja ;D




                                                                   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą