2012-05-17

Karščiausia 2012 metų tendencija - apykaklės

Vienas įdomesnių šių metų atradimų pasaulyje - APYKAKLĖS. Ne kaip drabužio dalis, o kaip papuošalas. Dabar bet kurią savo dėvimą palaidinę, suknelę gali papuošti stilinga apykakle, kurią gali nusipirkti ar pasidaryti pats. Faktas tas, jog apykaklės šį sezoną yra populiaresnės ir madingesnės už bet kokį kaklo papuošalą.
Jeigu turi darbščias rankeles, tokį gali pasigaminti pati ir visai nesunkiai. Tereikia tik susirasti senų nereikalingų marškinių, ir negailėstingai nukirpti standžią apykaklę, arba tam naudoti odą, žodžiu viską kas pasirodys tinkama. Svarbiausia tik reikia įsigyti medžiagų dekoravimui, sugalvoti kaip dekoruosi, ir sumąstyti kaip ir kur daryti užsegimą. Taigi jeigu turite fantazijos ir mėgstate rankdarbius, tuo užsiimti bus vienas malonumas!!! Na, o jei labiau mėgstate shop'intis, tai pirmyn į paieškas!!
Taip pat labai aktualu dabar atnaujinti savo senų marškinėlių apykakles kniedėmis, spygliukais, karoliukais, perlais ir pan.  Tai priklauso nuo jūsų skonio ir stiliaus. Čia toms kurioms gana sunkiau sekasi priderinti apykaklę kaip kaklo papuošalą prie kitų drabužių. Taigi, senai atsibodę marškinėliai gali tapti numeriu 1 jusu vasaros garderobe. :)
















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą