2013-03-03


Taip taip, kaip ir priklauso sakykime Hello March!!!
Na bet kaip mums visiems akivaizdu, kad reikės truputi palaukti su mūsų išsvajotuoju pavasariu ir aš,kad ir kaip stengiausi, apačioje esančio posto svaigalais neprikviečiau pavasario. Gavosi dar blogiau. Mačiau facebook'e postą  "Lauke labai daug 'pavasario'" ar kažkaip panašiai, na tai tikrai kad daug. Tik ne žydinčių gėlių, medžių - o sniego, pūgos ir šalčio. Štai toks tas mūsų pavasaris. Net išnešti šiukšlių nedrįstu. Kaip viduržiemis. Na o ką belieka daryti tik įsitaisius lovoje tarp šiltų patalų žiūrėti "vedęs ir turi vaikų"... Na bent jau pavasario pradžia, kad ir kokia ji apgailėtina buvo, atšvenčiau. Žinoma atsiminsiu jį ilgai, nes teko patirti naujų potyrių - pavyzdžiui grįžti vidurį nakties basai ir šlapiai namo. Ne kasdien tokios ekstremalios pramogos.
Na o dar turiu tokią asmeninę nuomonę, kurią kažkada parašiau, bet per nežinia kokią laiko stoką, nesugebėjau papostinti čia. 


Taigi kažkurią, vieną iš tų nykių dienų kai nesinori niekur nė kojos žengti, o norisi tik gulėti lovoj su puodeliu arbatos ir kimarinti prie pc, „nuodugniai“ peržvelgiau taip mūsų visų „mylimą“ ir populiarųjį ask.fm. Jo nuorodų su antraštėm „Paklausinėkit!“ „Laukiu jūsų klausimukų“ nukrauta visa mano facebook‘o (ir lažinuosi kad ne mano vienos) siena. Aišku – jei nepatinka gali panaikinti, kad tokios naujienos nebūtų rodomos, tačiau ką padarysi su tuo moterišku smalsumu, juk įdomu kam, kas kokį gal kompromituojantį klausimėlį numetė ar kas atsakė kokį dėmesio verta video, kas ant ko pavarė ar ką pagyrė. Žinoma, pamačius tokią „motyvacija“ kilo noras ir pačiai susikurti ask‘ą. Na kaip sakoma Nuo to viskas ir prasidėjo...
Išlindo patys drąsiausi anonimai, kurie veržėsi į tavo asmeninį gyvenimą kaip į išvažiuojantį traukinį, su asmeniniais klausimais užkrovė visą ask‘ą kaip per kokia akciją „užduok žmogui kuo daugiau kompromituojančių ir asmeninių klausimų ir sugniuždyk jo pasitikėjimą savimi bei asmenybę.“ Dar pasireiškė žinoma ir tie kurie yra patys tobuliausi žmonės ir turi teisę žeminti kitus įžeidžiančiais žodžiais ar prikišdamas jiems draugus, šeimą ir dar velniai žino ką. Ir žinoma tokia situacija iškarto atgrasė nuo visų klausimukų ir video.  Kažkaip manau vieną dieną būtų labai linksma jei atsitiktų toks kvailas stebuklas kai visų anonimų tapatybės būtų atskleistos. Daugelis manau nustebtų pamatę kai kurių žmonių, kurie šmeižė ar kritikavo, vardus. 
Mano nuomone, tokie žmones elgiasi ne šiaip sau – pirma, manau, yra pavydas, kad tu turi geresnį gyvenimą nei jų, daugiau draugų , gražesnį vaikiną ar gali leisti sau daugiau nei jie. Arba jie turi ant tavęs pykčio – kurio realiai į akis pasakyti negali, rašyti sms žinute atrodo nekaip, o ir  rašyti reikėtų galbūt labai daug, so pašiepdami bando sugluminti tave ir versti kitus iš tavęs taip pat juoktis. Tačiau vargu ar jie nuo to jaučiasi geriau, ar nuo to jie pasidaro pranašesni, geresni? Manau visiškai ne. Esu iš tų žmonių kurie neslepia savo antipatijos kai kuriems žmonėms, nebijo pasakyti savo nuomonės į akis, kad ir kaip tai tiesmukiškai skambėtų. Sutinku dėl to galbūt daugelis manęs nemėgsta – taip yra dėl ko kad žmonės bijo tiesos, bijo kritikos ir bijo girdėti tai kas jiems nepriimtina. But I don‘t care, jei žmogus nesugeba priimti kito nuomonės, tai jau yra jo asmeninis reikalas.
J
O visiems tiems kurie mano jog šmeiždami kitus anonimiškai, padėsite patys sau, pasijausite geriau – labai klystate. Pirmiausia, kai būsit pilni neapykantos kitiems – patys nebūsite laimingi. Reikia mokėti atsirinkti gyvenime dalykus kurie darytu jus laimingus, o ne leisti vilktis neapykantos uodegai tau iš paskos kuri viską gadina. Todėl mieli ask.fm anonimai, hater‘iai ir kiti internautai – pradėkite gyventi savo gyvenimą ir nustokite kištis į svetimą.
Peace ;**


6 komentarai:

  1. Like like like :)))
    o tas ask'as yra sh...pykstu :D neturiu net komentarų jam.Vaikų žaidimas :) pamėtyt replikoms kurių į akis nedrįsta pasakyt:}

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už like,malonu kad skaitai blog'ą ^^
      Sutinku su tavo nuomone!! Tik aš jį turiu, vis ketinu išsitrinti, bet kaip sakoma ranka nekyla xDD

      Panaikinti
  2. Nu ir dar nuotaikai pagadint :D I guess so ... na nes pati jo neturiu ir labai džiaugiuosi :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš neteisiu tų kurie tiesiog mėgsta atsakinėti į klausimus ;D fun ,juk kas nenorėtų ,kaip kokia žvaigždė pasijunti ,klausimų lavinom apipilta ;D teisiu tuuos laido riterius,arba ale draugus .. kurie pasislėpę po priedanga taip mėgsta ėsti žmones O_o

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtent apie tuos laido riterius ir princeses aš ir šnekėjau šitam savo poste !! xD

      Panaikinti