2012-11-12

Always Be Yourself, This World Has No Room For Copies...\\\


Ką gi, ir vėl eilinis pirmadienis. Dar viena sunki savaitė. Žinot ko trūksta savaitėje? Papildomos dienos tarp šeštadienio ir sekmadienio. Kad po visų penktadienio vakarėlių šeštadieni būtų galima atsigauti, dar viena diena šiaip patingyniauti ir pailsėti, o jau sekmadieni galime daryti namų darbus ir atlikti visus reikalus kurių nepadarėme per savaitę :))
Kaip ir kiekvieną naują savaitę - atsiranda ir naujų planų. Bent jau pas mane tai tikrai. Vat pavyzdžiui ir dabar, sekmadieni susiplanavau kad visą šia savaitę mokysiuosi, kad galėčiau gerai atsiskaityti visus neparašytus kontrolinius, kuriuos taip pat praleidau per tingėjimą ar menką priežastį ten nepasirodyti. Bet atėjus pirmadieniui aš jau jaučiuosi pavargusi ir nors turiu begalę darbų, ramia sąžine dabar rašau blogą, naršau facebook'e o knygos ir sąsiuviniai  taip ir guli numesti atokiau, kad negadintų nuotaikos. Arba čia man vienai toks tinginys užėjo arba čia ruduo taip veikia. (turbūt ruduo :)))) Na, ir žinoma planai pasikirpti plaukus, apsilankyti pas manikiūrininkę, pradėti lankytis pas mokytoją papildomai pagerinti savo anglų žinias ir susitvarkyti visus reikalus bei atsiskaityti darbus :)

Išvada tokia jog tinginys gali užvaldyti neapsakomai, o prisiversti atlikti tai kad velkasi iš paskos kaip uodega, galime tik mes patys. Taigi jūs nebūkite tokie "paveikti rudens" kaip aš :))  ir stenkitės kad jūsų neužvaldytų tinginys. Nes girdėjau, kad iki Kalėdų reikia gražinti visas skolas, ir padaryti jau senai neatliktus darbus. O kodėl būtent iki Kalėdų - nežinau. Man regis reikės tą taisyklę prasitęsti iki Naujųjų metų :))

Bučkis jums ir geros savaitės mielieji ;**



 

4 komentarai:

  1. Beautiful photos!

    Thank you for visiting and commenting on my blog. :)

    XOXO
    Arianna

    http://aryannastyle.blogspot.it/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Lovely sweater. Perfect and cozy for fall. I'm a new follower to your blog. Check out my blog and join:

    www.StyleDeLaCreme.com

    AtsakytiPanaikinti