2012-11-02

Finally I Did it!!


Hello everyone ;* Atrodo nesenai rugsėjis buvo, o jau spalio mėnesį ir sniego sulaukti spėjom ir žiūrėk jau lapkritis su neblogu šaltuku atkeliavo...


Gerai, kad spėjau pagaliau pabaigti savo šiltąjį šaliką! 
Štai koks jis gavosi nuostabus, didelis ir šiltas ; )

Išsitraukiau iš spintos savo šiltąsias pirštines, susiradau megztą šilta juostą ant galvos - žodžiu užsimaskavau prieš šaltį kaip sniego žmogus ir laukiu dabar didelių šalčių - nebaisu. O be to ir namuose, visada šildo karštos arbatos puodelis (arbatų prisipirkau visokių skonių - beliko tik išragauti), šiltas plėdas ir gelbėtojas šildytuvas. :)
Be to, juk tik nesenai grįžau iš Vilniaus. Eksprontu su klasioku išvažiavom penktadieni - transportas taip pat atsirado eksprontu, ir grįžau tik trečiadienį. Tai teko aplankyti ir ozą, ir panoramą. Ten pasižvalgiau šiek tiek idėjų, prisižiūrėjau ir batų, ir megztukų ir visko visko.

Parsivežiau gražų megztuką, kurį gavau dovanų nuo tetos. :) Labai šiltas ir jaukus. 

Dar žvalgydamasi po Jovitos - fregattta.blogspot.com nuotraukas, radau Augustės nuotrauką, kurioje labai patiko jos suknelė - ilga, idomiais raštais- super!



Štai ir spalvotoji Greta. Argi ne gražu? :) ryškios spalvos paltukas, margas šalikas bei pirštinės sukuria žymiai geresnę nuotaiką. Man asmeniškai patinka. Atrodo ryškiai ir žymiai gražiau žiūrisi nei koks juodas ar pilkas paltukas. :)
Šaunuolė, Greta, ir toliau išlik tokia ryški!!







  


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą