2012-09-02

Sujunkime tai į vieną!

Prisimenate senesnes mano blog'o temas kaip atėjus rudeniui nepasiduodi blankioms ir nuobodžioms spalvoms, o išlikti ryškiems? Arba kaip pasitelkus į pagalba gražius ir šiltus aksesuarus nesušalti ir tuo pat metu atrodyti kerinčiai? Taigi, šiandien sujungsime šias temas į vieną, praplėsime ir sujungsime į vieną didelę. Uch... Vėl gi nauja misija ar ne? :))

Klausimas: kaip nužiūrite įdomų žmogų sutikus gatvėje? Turbūt "Nuo galvos iki kojų" Taigi nuo viršaus ir pradėsime. :))
 Šiltas lauko drabužis, be kurio neapsieiname nei viena. Paltukas, striukė, švarkas ir t.t.. Kaip jau sakiau - neapsiribokite vien tamsiomis spalvomis. Įmaišykite ryškių spalvų - raudona, žalia, mėlyna, bordo. Išlikite ryškūs, pastebimi. Dabar kaip žinome, vyrauja griežtų formų drabužiai (oversized),  griežtos detalės, taigi ir paltukai - ne išimtis. Madingiausi - griežtų formų.Dar. Kadangi 2011/2012 metų šaltajį sezoną dominuoja kailinukai - o kaip žinome jie yra šilumos bei praktiškumo simbolis, neatsiejamas nuo prabangos ir puošnumo,  taigi net ir odinukės būna dabintos kailiu, taip pat ir įvairiausiais užtrauktukais, bei kniedėmis ir dar dievas žino kokiomis detalėmis.. :))



Kaip jau ir pati minėjau, artėjant šaltąjam sezonui, reikia apsirūpinti šiltais, jaukiais megztukais, nes kaip gi be jų? Dabar megztuku didžiausia galybė, nuo paprastų vienspalvių iki papuoštų snaigėmis ar juokingais briedžiais.
Mano mylimiausius ir naujausius jau matėte, tačiau pasigirsiu jais vėl, nes jų jaukumui ir mielumui nėra ribų- galima iš proto išeiti...





Taigi leidžiame savo akutes dar žemiau ir akys užkliūna už taip pat iš kitų drabužių išsiskiriančios kelnės. 
pasidomėjau ir pastebėjau kad šį sezoną į madą atėjo... karinės (cargo) kelnės. Taigi nusprendžiau ir jums tai pranešti. Jos būna papuoštos, taip pat įvairiais užtrauktukais, kišenėmis, raišteliais ir kitais "pribombasais".
Taip pat dar viršūnės siekia ir odinės kelnės/ timpės, arba tiesiog kelnės/timpės ir dekoruotos oda, bei užtrauktukais.




Na ir paskutiniai bet patys svarbiausi - batai. Kartais netgi jie vieninteliai gali patraukti aplinkinių dėmesį savo išskirtinumu. Kiek pastebėjau ir mane pačią traukią prie batų su storesniu kulnu. + patogū, gražūs. Ir šį sezoną karaliauja būtent tokio tipo batai.









Taigi manau jau šio sezono naujoves aptarėme. P.S viena blogger'ė labai gražiai atskleidė šią rudens idėja, tai  gi ir aš norėjau jus apšviesti naujovėmis, ir pasisėmusi iš jos žinių parodžiau jums madingiausias šio sezono tendencijas. :))

Ir dar. visada turėkite rankinę, kuri derėtų prie bet ko. Iš bėdos. :))

Beje, su rudenėliu jus visus, bučkis jums ;*


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą