2012-09-05

Pasidaryk pats!!!

BLOGOJI PUSĖ:
Na, ką? štai ir baigėsi mūsų taip ilgai laukta vasara, nors ir taip nebuvo ji šiemet tokią jau gera. Žadėjo, kad rugsėjį bus labai gražus ir vasariškas oras.... Na, kol kas į tokį tikrai nepanašu. Dar mokykloje, vos tik prasidėjus mokslo metams, taip nekukliai mokytojai užduoda namų darbų. Jau dabar svajoju apie savaitgalį, kad galėčiau žmoniškai išsimiegot, pailsėt, susitikt su draugais ir nustumt visas nesąmones nuo savęs į šoną.
Tai vat. Laukiu vasaros. vėl :)))

GEROJI PUSĖ:
Pradėjau nuo labai negatyvios pusės, bet čia tik pasiguodžiau kad vos atėjus rugsėjui, prasidėjo ir nauji vargai. Tačiau viso šio blogo oro geroji pusė yra ta, kad galiu atlikti senai užsilikusius ir nepabaigtus darbus. Pavyzdžiui, neprisimenu nuo kada mezguosi sau šaliką, kuris jau nežinia kiek laiko guli spintoje ir maldauja mezgamas, nes greit stipriai atvės orai, o aš nespėsiu jo nusimegzti, kad jis galėtų mane šildyti. Dar eilėje laukia, nebaigti dekoruoti dveji šortai - maniškiai ir draugės. Ir galų gale nebaigta skaityti angliška knyga, kurią skaitau taip pat nuo vasaros. Šiems metams pasiruošiau smarkiai patobulinti savo anglų žinias, tai per vasarą jos pasitobulino - nei kiek.
Na mums merginoms dar blogi orai į naudą tuo kad tada atsiranda daug laiko save palepinti įvairiomis grožio terapijomis: pasidaryti manikiūrą, pedikiūrą, skirti savo plaukučiams dėmesio - darant įvairias kaukes ir panašiai. Taigi nėra to blogo kad neišeitų į gerą.. :))


taip pat, esant namie ir kai nebėra ką veikti, galima užsiimti misija "Pasidaryk pats" internete atrinkau man labiausiai patikusių pavydžių, kaip išsiversti neišleidus kalno pinigų.

Taigi pirmasis ką parodysiu tai, kaip pasigaminti masyvų bei žavų kaklo papuošalą.





Kitas, labai naudingas dalykas mums visoms kurios naudoja akių šešėlius.
Ir tikriausiai visos esame susidūrusios su tokiu "džiaugsmu" kaip sudužę šešėliai.
Viena mergina išrado idėja... su degtine.!
žiūrim.
(Tereikės subyrėjusių šešėlių, kokio nors įrankio jiems susmulkinti (čia vieta Jūsų improvizacijai, pvz. aš naudojau makiažo teptuko bukąjį galiuką) ir... paprastos degtinės.
Pastaba: kuo didesnis alkoholio procentas parašytas degtinės sudėtyje, tuo greičiau išdžius šešėliai. Aš naudojau 40% degtinę.)

1) Išpilkite subyrėjusius šešėlius ant paviršiaus, nuo kurio bus nesunku viską suberti atgal į jų formelę (nes dalimis bus lengviau juos sutrinti).

2) Į buvusią šešėlių formelę suberkite dalį šešėlių - pradėkite nuo mažiausių išsilaikiusių gabalėlių.



3)Sutrinkite juos į kuo smulkesnius miltukus. Ant sutrintų miltukų suberkite likusius stambesnius šešėlių gabalėlius ir juos taip pat atsargiai sutrinkite.

4) Ant sutrintos masės lašinkite po kelis lašelius degtinės ir viską atsargiai išmaišykite. Lašinimui geriausiai tiktų švirkštas ar pipetė, tačiau aš tokių neturėjau, todėl paprasčiausiai lašinau po truputėlį degtinės iš butelio kamštelio. Masė turėtų gautis ne perdaug skysta. Jei netyčia įpylėte perdaug degtinės, nieko baisaus - tiesiog praeis daugiau laiko, kol ji išgaruos.


5) Pirštais kuo stipriau suspauskite šešėlius, kad jie gerai suliptų. Kuo daugiau spaudimo naudosite, tuo tvirtesni šešėliai bus.


6) Palikite šešėlius džiūti nemažiau 5 valandoms. Jei šešėlių dėžutė turi dangtelį, jo neuždarykite, tegu džiūsta atvirai. Įsitikinus, kad šešėliai tikrai išdžiūvo, galite nuvalyti pribarstytus jų likučius ir tada pasidžiaugti gautu rezultatu.


Kaip nauji! :)))

Kaip žinom - batai - geriausi moterų draugai :))
O jų vis norisi naujesnių ir gražesnių. čia kaip manija. tačiau juk nebūtume mes moterys jeigu mus greit viskas neatsibostų. Savaitę, dvi panešiojam ir jau dairomės naujo "grobio".
Radau vieną mažą būda kaip laikinai atnaujinti savo basutes. atrodo tikrai originaliai ir gražiai. 

Juk visai gražu ar ne? juolab kad tokius papuošimus galima keisti, derinti prie aprangos. :)

Tikiuosi jums pravertė šitie patarimai, ir dar labiau viliuosi kad jūsų, kaip manęs nepaveikė blogi orai ir nauji mokslo metai, ir neima irzlumas vos pažiūrėjus į kokį nors nereikšmingą dalyką.
Taigi nepasiduokit rudeninei depresijai ir naudokitės blogais orais, netinginiaukit! (tik truputį) haha...










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą