2013-02-10

Escape From Reality


[Lempa]

Šiek tiek informacijos tiems žmonėms kurie neturi savo gyvenimo, o  turi įprotį lysti į svetimus gyvenimus, knaisiotis po jį  ir kištis į kitų asmeninius reikalus.... Fuck you very much ;**
Mane labai erzina, kai liečia mano telefoną, lentynose sudėliotus daiktus, o ypač kai kas nors lenda į mano miegamąjį. Toks jausmas, kad įneša nereikalingą, blogą energiją. Nemėgstu žmonių, kurie susidaro nuomonę apie kitus iš apkalbų - čia ko gero pats kvailiausias žmonių bruožas.

O dabar grįžtant prie praėjusios savaitės,norisi pasakyti kad ji buvo viena iš tų prasmingesnių savaičių kurios pasitaiko itin itin retai... Bent jau man. Pastaruoju metu. O ji buvo tokia, kad pagaliau ištrūkau iš realybės. Iš kasdienybės. Kuri persekioja diena iš dienos. Užsimiršau. Ko man jau seniai reikėjo. Visiems mums būna momentu kai pats gyvenimas pradeda užknisti, kai nori kažko naujo, kažkokios kitokios veiklos kad galėtum užsimiršti, pailsėti nuo savęs paties. Ir visi tai daro skirtingai. Vieni norėdami užsimiršti intensyviai sportuoja, kiti šoka, treti krapštosi garaže - susikoncentruoja į tai kas padeda jiems atitrūkti nuo kasdienybės ar asmeninių problemų. Aš pasinaudojau proga jog važiavom į ekskursiją į Vilnių ir ten pasilikau. Pakeičiau aplinką. Ir maišiau Viską skersai - išilgai. Visas parduotuves, akropolius ir ozus, kavines, kino teatrą... Būtent apsipirkinėdama, pramogaudama visiškai negalvojau apie tai kas liko Zarasuose, galvoje sukosi visai kitos mintys ir idėjos. Ir rezultatas buvo pasiektas - pailsėjau. :)) Ir iš viso to galima padaryti paprastą išvadą. Kad mintys ir problemos neuždusintų galutinai, reikia kažko, kas mus atplėštų nuo visko. Nuo visko kas mus supa, slegia ir visaip kitaip kankina. Padeda. Patikrinta. Aišku problemos taip pačios neišsispręs, bet tai bent jau palengvins gyvenimą. Šiek tiek :))



Keletas kvailų kadrų atsiminimui kurie buvo padaryti lankantis kavinėse,kine ir panašiai, bei pora pirkinukų kurie tikrai paglostė širdį. :))




Kadangi esu didelė saldainių mėgėja negalėjau šitokio grožio praleisti pro akis, konors nenusipirkti ir tuo labiau pro visa tai praeiti ramiai. Įamžinau seilei pavarvinti karts nuo karto pažiūrėjus į nuotrauką ;D



Nuotraukoje esančios spalvos neatitinka tikrosios sijonukų spalvos, nes buvo blogas apšvietimas ir fotografavau vakare. Didelis atsiprašau ;))

O jums noriu palinkėti prasmingos ateinančios savaitės, ir nesvarbu kad rytoj VĖL pirmadienis ir kad daugelis iš mūsų nekęs viso pasaulio, bet mes jį išgyvensim, kaip nors :D So, stiprybės pirmadienį ir geros ateinančios savaitės.
                                                                       Cheers ;**





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą