2013-01-15

Babe it's all wrong....

Kimaras, kimaras, kimaras. Stress- stress- stress... and all bad words... Būtent nusakyti mano savaitgaliui ir prasidėjusiai savaitei, ir ateinančiai savaitei jaučiu. Aišku kam gi nebūna taip kad bėda po vieną nevaikšto, tai tiesiog kai pradeda kas nors nesisekti, tai prašau - viskas pradeda griūti. Normalu ? - nei kiek. :)

So, kai nėra nuotaikos, ir kai visų savo bėdų, kaip super herojus pats neišspręsi nes jos priklauso ne nuo tavęs, belieka tik įšokt į 'Čiuvak ato repčik' treningą, lyst po šilta antklode ir tiesiog elgtis kaip daugelis depresuojančių žmonių - kimarinti, žiūrėti filmus, klausytis muzikos kuri bent šiek tiek praskaidrina nuotaiką ir kvailai tikėtis kad everything will be OKEY ;D



Taigi, mano taip ilgai lauktas planuotas ir visoks kitoks savaitgalis nusisekė ne itin gerai.
bet labai guodė tas kad turiu keletą ištikimiausių draugų kurie man padeda, kaip sakoma Laikytis :)
First of all, number one, best of the best is...
Brangiausias man pasaulyje žmogus. Neskaitant visų tų dalykų kurie joje mane nervina, ir visų kitų nesąmonių kurių ji man pridirba, ji pati nuostabiausia :)

Toliau seka žinoma Energy drinks

Be kurių nebe įsivaizduojama nei viena diena :)

Ir žinoma draugiją palaiko dauuug čipsų ir kitų saldumynų, valgių ir kitų dalykų kurie vadinami maistu. :)

Na taip ir leidžiu dienas. :) Reikės kada pasitaisius nuotaikai nueiti pačiuožinėt į pakrantę, tikiuosi aišku kojų neišsisukinėti ir bent galvą ant pečių išsaugoti, bet turėtų būti visai smagu, gerų atsiliepimų girdėjau apie naująją čiuožyklą :)

Ir be to, kaip ir  minėjau po mano rožinės plaukų spalvos, seks mėlyna.
Prašau :)


Gavau idėja nuo klasioko jog reikėtų kas savaitę atnaujinti plaukų spalva ir kad tolimesnė spalva būtų žalia. :)
Gal ir neblogai... I'll think about it.. ;D

ką gi, brangiausieji mano, jūs neimkit pavyzdžio iš manęs, nesėdėkit namuose, prie televizorių, ir neauginkit žiemos riebaliuko :) veikit ką nors, eikit ir linksminkitės, lauke nuostabi žiema - fotografuokitės ;o geros jums likusios savaitės ir geros nuotaikos ;*
Repčik ;*









2 komentarai: